GladiusX Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Powinienem normalnie pisać całą serią... Każdy teraz pomyśli ciekawe co on chce zrobić... Ale zadam może głupie pytanie... Czy można zdjąć pokrywę monitora aby go odkurzyć? Bo nie wiem czy można czy tam jest coś wrażliwego co może się naświetlić itp. więc czy mogę go otworzyć i odkurzyć bez ryzyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Można, ale masz z nim problem, to odkurzenie naprawdę nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dobra THX... Po prostu nie odkurzałem go lata i mi śmierdzi palonym kurzem... THX EDIT: Nie wierzę co zobaczyłem w środku... Po prostu nie wiem jak mogę jeszcze pracować... Obudowa na górze monitora, a raczej na górze i na dole jest czarna i tego nie da się zmyć... Obwody czarne - osmolone. Pora na wymianę monitora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 miałem podobny widok, ale nie czarny, kiedy otworzyłem pierwszy raz obudowę jednostki centralnej(po 4 latach użytku kompa...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi