g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witajcie. Potrzebuję małej pomocy w wyborze cyfrówki... Aktualnie mój FinePix A820 ma zgnieciony wyświetlacz. Co prawda, zdjęcia robi, filmy nagrywa... Ale robienie zdjęć na oślep to głupota. Potrzebuję cyfrówki do robienia dobrej jakości makrofotografii, panoram i krajobrazów. Cena góra 1500zł. Dzięki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mój aparat jest nieco starszy, ale jestem z niego zadowolony: Samsung L730 (7.2 mpix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A ja potrzebuję czegoś co najmniej 8,3Mpix ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak ciężko ruszyć tyłek do sklepu ze sprzętem po fachową poradę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak ciężko ruszyć tyłek do sklepu ze sprzętem po fachową poradę? W tym problem, że w Szczecinku niczego ciekawego nie ma. :) Ja potrzebuję porady fotografów, nie panów od RTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Olympus Albo jakis Nikon. Najlepsze ze wszystkich cyfrowek. Ja mam olka 770. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 To może kup jakiegoś Fuji? Bardzo dobre aparaty, a sama firma ma tradycje w robieniu aparatów fotograficznych. Zresztą sam miałeś Finepixa, zły był ;p ? Jak nie, to poszukaj czegoś z ich lustrzanek czy hybryd. Ja posiadam hybrydę S9500 i makrofotografie są świetne. W trybie supermakro możesz być nawet w odległości 1cm od fotografowanego obiektu. Jak teraz przeglądałem ofertę, to w oko rzucił mi się Finepix S2000HD, całkiem dobre parametry za przystępną cenę (coś koło 900zł). Ale sam osobiście go nie testowałem, zobacz sobie gdzieś zdjęcia nim robione, czy wypróbuj go w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 http://www.fujifilm.com/products/digital_c...s2000hd_002.jpg Rzeczywiście robi wrażenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 zapraszam na forum.optyczne.pl dział: pomagamy w wyborze cyfrówki. tam miliony postów na ten temat; ) a na Twoim miejscu...a własciwie, chcesz jakaś duzą krowę(hybryde) z 20x zoomem czy cos mniejszego ale rownie "uniwerrsalnego" ? więc : panasonic tz7 lub te wieksze, jak lumix fz50, lumix fz28, olympus sp590, canon sx110, czy nikon p90 duzo teog jest, wiec naprawde warto odwiedzic to forum co Ci podalem; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svkpowa Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jakąś lustrzankę cyfrową najlepiej.. ;p Mają nawet po 10 mpix (średnio) więc chyba Cię to zadowoli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi