PpX Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam jestem tu nowy i mam pytanie jak zrobic wskaznik zycia wskaznik predkosci taki jak w Park Racer i jak zrobic zeby np auto przyspieszalo a nie odrazu jechalo z taka predkoscia jaka mu nadalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 .... " O każedj porze bigshark zawsze wam pomoże" tak, wasze windowsowskie zegarki sie nie popsuły, jest późna noc, większość śpi sobie smacznie w łóżkach, ale nie Bigshark. 24 godziny na dobe służę pomocą. Fizyka jazdy autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PpX Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dzięki BIGSHARK już to sprawdzam Dzięki BIGSHARK już to sprawdzam OK wlaśnie o to mi chodzilo tylko mam jeszcze jdeno pytanko jak zrobic zeby sie mapka przesuwala sorki ze zadaje glupie pytania ale jestem nowy "KTO PYTA NIE BŁĄDZI" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak zrobic zeby sie mapka przesuwala ... Zapadła głęboka noc, na ulicach miasta nie znajdziesz żywej duszy, wszyscy marzą o odpoczynku i śnie.... Prawie wszyscy... Jest jeden człowiek , który nawet o tej ekstremalnej porze służy nieograniczoną pomocą. Tą osobą jest Bigshark. Wiem że jesteś tu nowy , i możesz nie wiedzieć , ale jest tu takie przysłowie:: "O każdej porze Bigshark zawsze Wam pomoże". Pamiętaj o tym. PRZYKŁAD Z VIEWSAMI Tymon: Ciekawe gdzie byłeś jak ja wszystkim pomagałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi