Kamilek Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Bass, moze bys jednak poczekal jeszcze na chociaz jedna prace? Np. Shocker tez cos tam robil i Jego gra zapowiadala sie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Niech będzie, jeden warn mniej dla twórcy najlepszej gry, jeśli będą przynajmniej dwie i to dobre :P Przepraszam za DP ale muszę powiedzieć, że jeśli do 15:30 nikt nie zgłosi pracy, to bezkonkurencyjnym czempionem zostania Morgo, ktoremu Psychix sciagnie warna. Szczęścia życzę, naazie jest tylko jedna praca Morgo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Bass, moze bys jednak poczekal jeszcze na chociaz jedna prace? Np. Shocker tez cos tam robil i Jego gra zapowiadala sie bardzo dobrze. Przykro mi :( : Shocker (7-05-2009 15:14) czesc Shocker (7-05-2009 15:14) nie robie gry na konkurs jednak. Ja (7-05-2009 15:14) http://www.wyczyscic.pl/vy/ Shocker (7-05-2009 15:14) nie chce mi sie. Konkurs wygrał Morgo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi