fervi (Skovv) Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witajcie! Potrzebuje dźwięków instrumentów do mojego zespołu, a konkretnie - 5 Dźwięków elektrycznej gitary - 4 Dźwięki Bębnów - 5 Dźwięków zwykłej gitary Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 teraz pytanie: czy te dzwieki maja sie roznic tonacja czy moze czyms innym? (bo nie jestem w stanie sobie dobrze uzmyslowic czego potrzebujesz dokladniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Sądzę, iż inna tonacja będzie dobra ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 chyba chodziło Ci o barwę. ;) A jakie chcesz konkretnie bębny ? Tom, stopa, werbel i hihat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ehh Chodzi mi o zwykłą gitarę elektryczną, jak w niektórych piosenkach (powiedzmy, taką jak w "through the fire and flames" DragonForce Bębny no nie wiem ;p zwykłe bębny ;p Gitara też zwykła Fervi 7 Hundred Post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To mają być jakieś riffy, czy pojedyncze tony Oo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 pojedyncze tony ;p To tak, jak bierzesz Gitarkę, jedną nutę nagrywasz i next ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi