Simon Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Jak zrobić żeby w Game Makerze było np. normalne miejsce do pisania jak w windowsie? Tymon: A ja mam koniec powtarzania się. Warn, brak poprawy = blokada pisania postów na 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Delphi zaprasza :P Takiego dokładnego textboxa nie da się zrobić (chyba że istnieje jakaś biblioteka o której nie słyszałem); możesz popróbować z funkcją 'keyboard_string'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dll istnieje =] Ale chyba działa tylko pod 5.3a. Text boxa da się zrobić w GMie i też istnieje przykład (mam go gdzieś na płycie xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Tymon pliss poszukaj tej płyty i daj przykład ;). EDIT Mam już zrobione z keyboard_string tylko niewiem jak zrobić żeby po kliknięciu enter zjeżdżało do następnej linijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dodaj do keyboard_string znak # =) if <naciśnięcie klawisza> keyboard_string+='#'; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Dzięki wszystko działa tylko jak zrobić żeby wybierało się plik ini bo mam zrobione tak plik=(get_save_filename('Stan gry|*.ini',0)); ini_open(+plik); ini_write_string("Top","Zahl",global.tekst); ini_close(); i nie chcę mi działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi