LionX Dagger Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Cześć chciałem się zapytać czy wiecie jak używać Visual C++ Bo niedawno go zainstalowałem i nie umiem w nim prawie nic zrobić A co dopiero skonwertować coś poprzednio używałem Dev C++ i nie miałem takich głupich problemów. Ps. Jakby ktoś miał tutorial po Polsku do obsługi Visual C++ i użyczył mi go to był bym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzelakka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jaką wersję posiadasz C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ale czego dokładnie Nie wiem o co dokładnie ci chodzi Dlatego podam ci wszystkie dane - symfonia C++ wydani piąte - Dev C++ 4.9.9.0 - Visual C++ 2005 Express Beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie rozumiem. Wybierasz co chcesz zrobić i piszesz, logiczne no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Nie rozumiem. Wybierasz co chcesz zrobić i piszesz, logiczne no nie? Ale kolega chyba się pyta o jakiś tutorial z MS VISUAL C++... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi