Nightmaer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam. Może mi ktoś podrzucić animację wody (20x20pxl) Z góry dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 narysuj byle jaką wodę i obracaj jąw różne strony i wyjdzie nienajgorsza animacja wody wszystko zależy jakiej tekstury wody użyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no wsumie narysowałem niebieski kwadrat 20x20 i zrobiłem kilka jaśniejszych kropek :P No poobracałem i wsumie nie jest źle chociarz nie o to mi chodziło dokładnie ale wystarczy mi to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Chodzi ci o fale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Problem już rozwiązany misiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ej to ja mówię do ludzi "misiu" :( Swoją drogą Nightmaer mógłbyś na przyszłość dokładniej precyzować. Ja na przykład nie wiem o co ci chodzi dokładnie gdy mówisz "animacja wody". Może animacja lania się z kranu? Albo plusku? Fal? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi