Paqoo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wybieram się na koncert Slipknot na warszawskim Torwarze. Odbędzie się on 9 czerwca. Ktoś jest zainteresowany? Jak na razie próbuję zgromadzić ludzi. Ale zawsze można się przecież spotkać :) Przecież Game Maker łączy ludzi! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wokalista Slipknota cie zje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Średnio przepadam za Slipknotem, to raz. Jest tyle dobrych koncertów, że na wszystkie nie mam kasy, to dwa. Już sobie musiałem In Flamesów odpuścić :/ Jedyna co przemawia za Slipknotem to to że na ich koncertach ponoć jest nieźle hardkorowe pogo :D No ale nie będę wydawał 100 czy iluś tam, żeby kogoś zglanować i zostać zglanowanym przy muzyce której nie lubię :P Idzie ktoś może na Dżem 23 albo na Kata 24 Kwietnia? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak możecie mieć 23 kwietnia Dżem w Warszawie, skoro 23 kwietnia grają w Częstochowie ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 niedługo Vader w Chojnicach^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A 30 kwietnia Budgie w Częstochowie... Kupi mi ktoś bilet ;D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak możecie mieć 23 kwietnia Dżem w Warszawie, skoro 23 kwietnia grają w Częstochowie ;p ? Kurde blaszka, pomyliłem. Odwrotnie: 23 - Kat 24 - Dżem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dżem bez Ryśka to jak dżem truskawkowy bez truskawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Owszem. Nie mogę się z tym nie zgodzić. Nowy wokalista nie dorównuje mu do pięt, ale jest na tyle dobry, że na koncerty Dżemu chodzić lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jakby ktoś się wybierał 9 czerwca na Slipknot to niech da znać! Chętnie poznam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi