Cekol Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tytuł: RocketSkill - nazwa tymczasowa, albo i nie :P Gatunek: platformówka , strzelanka , rzeź300k ,beta , multiplayer Opis:Grając z kolegą w q3 na same wyrzutnie rakiet, stwierdziłem że fajnie by było zrobić grę tego typu, lecz z boku , oraz tylko z rocket launcherem. Tak oto narodził się gra , multiplayer, w której głównie chodzi o ćwiczenie rocket skilla , lecz w grach 2d. W grze na razie zobaczymy , wyrzutnię rakiet (mam zamiar dodać mila) , oraz flaki xD Mam zamiar dodać jeszcze tabelę wyników, fragi , ragdoll , kilka efektów ,oraz ustawianie takich żeczy jak selfdamage oraz "wybuch zatrzymujący sie na ścianach" Dla ogólnego zobaczenia ocb, zapraszam do ściągania wersji beta! https://gmclan.org/up808_4_superooo6.html Proszę przetestować,bugować czym sie da, oraz mówić co nie pasuje :D I teraz pojawia się tu moja prośba, czy ktoś mógłby postawić serwer, alby wszyscy razem mogli przetestować? :) Irytuje mnie jeden błąd. Gdy gra się około 5-10 min, na serwer nie wiadomo skąd nalatuję banda całkowicie randomowych pakietów. Od czego może to być spowodowane? Autorzy: Programowanie: Cekol Fabuła: w sumie nie ma. Grafika: Cekol + robaQ Muzyka: Na razie jej brak. Dźwięki: Q3 + liero Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No programowanie to nie tylko Cekol, a poco multiplayer do ćwiczenia rocketskilla??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No bo do ruchomego celu trzeba strzelać, a bot za głupi, a ruchoma tarcza nie ciekawa. Stwierdziłem że multi będzie w sam raz :) "programowanie" poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 fajna gra :P Popracuj nad efektami specjalnymi, może jakieś super hity typu meteoryty itp. :D albo przy strzale wstrząs ekranu :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi