Crackkk-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 g_pFont->DrawText(bufor,strlen(bufor),&rect,DT_LEFT|DT_NOCLIP,0xFF0000FF); i błąd: 1>xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\main.cpp(116) : error C2660: 'ID3DXFont::DrawTextW' : function does not take 5 arguments Tak samo mam jak na tutku, nigdzie w necie nie ma odpowiedzi ( tzn. nie mogę znaleźć. ). Plax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sluchaj, w tutku masz widac kodowanie ansi, a w visualu domyslnie masz unicode. musisz je zmienic w opcjach projektu, bo nieraz funkcje dla ansi a unicode roznia sie typem i tez czasem liczba argumentow. A jak Ci sie nie chce zmieniac to sprawdz w dokumentacji ile argumentow ma ta funkcja, w koncu jest tam intelisense :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dobra mam :) g_pFont->DrawText(NULL,L"Text",strlen(bufor),&rect,DT_LEFT|DT_NOCLIP,0xFF0000FF); zamykam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi