Kosmitak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam. Potrzebuje grafiki do gry paint MMORPG w rozmiarach 20x20 (w tych rozmiarach tyko bronie i plama reszta obojętnie) mogą byc mniejsze: -broni (np. ołówek, długopis, linijka, cyrkiel, pędzel itp) -jakiś kontur plamy (lub kleksa) po farbie) -jakiś podłoże -jakieś takie dodatki typu drzewa kamienie itp styl jakiś taki paintowy (wiem że w paincie można robic super grafikę ale chyba wiecie o co mi chodzi) coś prawie bez cieniowania itp. Gwarantuje dodanie nicku do autorów gry. Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 masz tu taki ołówek :) i taki paintowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zrobiłem długopis, ołówek i pędzel. Długopis Ołówek Pędzel Mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ktoś jeszcze coś narysuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubax40 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Może być coś takiego??? http://yfrog.com/0nprzyboryp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzięki wielkie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi