Matizam7 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam na głowie kilka projektów i chce napisać ich wytyczne i doszłem do logo...bla, bla, bla itp. gadania. Do rzeczy potrzebuje kilka sprytnych grafów: rysunek 1 -potworki bardzie wirusowe -tło z liczb rysunek 2 -to z tyłu to koloseum -napis jakby starożytny Bardzo prosze kto ma czas :thumbsup: EDIT: Funduje miejsce w creditsach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 https://gmclan.org/up4796_4_Pulpit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 fajne, a czy mógłbyś zrobić to drugie z tłem pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Szpaq99 od kiedy partenon to koloseum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi