Cora Wind Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item573271644_cd_spi...losu_vocal.html Wiecie gdzie można to " Zdobyć " ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item573271644_cd_spi...losu_vocal.html Wiecie gdzie można to " Zdobyć " ? :D No,na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Co Ty głupi jesteś ?! Do końca: Zakończona Na allegro już nie ma. Nie nabijaj postów. A z resztą chodzi mi o "inny" rodzaj zdobycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Możesz z tej strony spokojnie wysłać e-mail do sprzedającego. Może wystawi jeszcze raz albo bez wystawiania po prostu wyśle ci paczkę pobraniową. Troche kombinacji. A poza tym, co znaczy "inny" sposób zdobycia? Bo gdybyś jeszcze był z Wrocławia to bym Ci doradził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ściagnac pewnie on chce. Bez placenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Pewnie skąd pirata wziąć się pyta :P Nie nabijaj postów. Valhalla? ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem.JUŻ MI STĄD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 JUŻ MI STĄD Zabawa w moda=warn. Ups! Chyba też zrobiłem z siebie moda w ten sposób. Sorki. @topic- W ciemno nie ma co gadać- powiedz, czy biega o pirata i będzie wiadomo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zabawa w moda=warn. Ups! Chyba też zrobiłem z siebie moda w ten sposób. Sorki. Mój post jest strasznie głupi. Sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 CYTAT 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. JUŻ MI STĄD Dlatego właśnie zapytałem nie wprost :D Myślałem że się kapniecie o co chodzi ;p No ale już każdy wie, no więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dlatego zamykam temat, bo piractwa nie propagujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi