Lord Marcelot Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wita, Szukam w googlach i nic konkretnego nie znajduje :( . A mianowicie chodzi mi o obramowanie pola input mniej więcej jak jest to zrobione na Gear-Studio.com Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w arkuszu css: selektor { outline-color: kolor } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 bardziej chodziło mi o grubość. Tzn. potrafię ustawić grubość za pomocą "border-style: 1px" ale na stronie gs wydaje mi się, że obramowanie jest cieńsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 border-width: 1px; border-style: solid; Jeśli już. Na stronie GS bordery są tylko używane w podglądach obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi