freeVenge Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Chciałem sobie zrobic jakis program graficzny, problem w tym ze nie wiem jak. Bo umiem zrobic rysowanie ale nie wiem jak zrobic ze jak sie cos narysuje to ma zostac a nie ze znika. Np jak klikne myszke ma sie narysowac kropa. To ta kropa bedzie narysowana tylko wtedy, kiedy klikam a ja bym chcial zeby sie narysowala na stałe.. tak jak na kartce. Da sie tak, bez zbędnych komplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Da sie - rysujesz na surface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a jak to się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8368 I sprawdź część "Paint" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi