Xedom Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Tytuł: Czesłaf na Mikołajkah 0.80 Gatunek:Zręcznościówka Opis: W grze chodzi o to, aby wrzucić prezenty do kominów, istnieją także "kominy Death" i "kominy Live", w te pierwsze oczywiście nie należy nawet celować. Pamiętajcie, że jest do dopiero wersja Beta i wszystko się jeszcze może w niej zmienić Download: http://uploader.pl/?d=B4DAE31D1 Rozmiar pliku: niecałe 3 MB Autorzy: Programowanie: Xedom Fabuła: tu chyba nie ma fabuły, a jak jest to Xedom i Bartosz Kędzierski Grafika: Xedom (na podstawie grafiki z serialu "Włatcy Móch") oraz 1 tło Game Maker Muzyka: Game Maker Screeny: http://img178.imageshack.us/img178/4260/screen1f.png - Menu http://img514.imageshack.us/img514/1398/screen2h.png - Plansza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Grafika jest ohydna, a sama gra kretyńska. Brawo, idealne odwzorowanie oryginału :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Download: http://uploader.pl/?d=B4DAE31D1 Nie lepiej było wrzucić na uploader a nie że trzeba czekać? :S EDIT: Grafika ohydna, jeden przycisk ;s, nic tylko wrzucanie prezentów, żadnych bonusów... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 hahahahahahahahahahahahah ale śę uśmiałem pszy tej grze daje pione! 5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 tu chyba nie ma fabuły, a jak jest to Xedom i Bartosz Kędzierski Heh Kiepska gra. W gole nie grywalna, kiepska grafika i w ogole. Do tego musiales sobie dac 5. 1/5 :_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 @PoxiPol - Nie dałem sobie 5, przyrzekam! (Dałem sobie 4 xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 nudna gra.. cos tam mozna zagrac ale ogolnie słaba 3/5 daje 2/5 bo autor sobie dał 4/5 ;) zrób cos lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 @PoxiPol - Nie dałem sobie 5, przyrzekam! (Dałem sobie 4 xD) To teraz powiedz mi, czy ta gra zasługuje na 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Gra ma wiele plusow : - klimat - dzwieki - grafika i wiele innych Zdecydowane 5/5 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Pała. Jaka zgodność naszych GMClanowych recenzentów :) 1, 5, 1, 3, 5, 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ...1. 1.Nie ciężko obejrzeć odcinek włatców, zastopować, gdy czesio stoi bokiem i skopiować screena, a Ty wolałeś... 2. ...malować w paincie. Kolejny błąd. Ogólnie reszta nie podlega komentarzowi, bo po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 1, 5, 1, 3, 5, 1... ja dodam jeszcze jeden, czyli: 1, 5, 1, 3, 5, 1 , 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 zapomniałeś moje dodać: ...1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Grafika ;/ 3 Grywalność 4 ;/ ogółem słabe to strasznie... aaaa i te oceny są w skali 1-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 No to...Oceniamy! Plusy: [empty] Minusy: *Grafika (Rozwiązanie:Poszukaj grafiki na Google) *Muzyka z Simpsonów :boxed: *Mało dżwięków *Trudne w użyciu menu *Nudna gra Dla mnie gra zasługuje na 1/5 :crying: , ale na zachęte dam 2/5. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 to jest dla mnie płytkie miałkie i nijakie jestem na nie oceana 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi