tomalas Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Chodzi o to ,źe obiekt A ma przechodzić nad obiektem B. I żeby to nie zależało od czasu stworzenia objektu. Bo zauważyłem ,że czasami obiekt A przechodzi pod obiektem B ,a czasami nad :] To się tyczy gry Bunkier, jeżeli ktoś grał to może wie o co chodzi :) Poporstu czy jest na to jakiś kod? Edit: Porblem rozwiązany chodziło o depth, sorki za temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 To zależy od tego jak ustawisz Depth w danym obiekcie ... jeśli Depth z a = Depth z b to wtedy liczy się ten co powstał później a jeśli są różne to na górze będzie ten co ma mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Poprostu daj w Destroy: depth=1; =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiem wiem już dałem w edit ,że problem rozwiązany bo forum nie działało i pomógł mi Valdemor. Ale dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi