fervi (Skovv) Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Link: https://gmclan.org/up2444_12_przyklad_wiezy.html Zrobiłem taki przykład: są cztery wieże otoczone murami rosną drzewa i są kolczatki które zabijaja wojów atakujących je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Przykład fajny ale w info game Przykład strzelajacej wiezy i wojownikow By Mazo (XxMichałxX) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Czyli chyba nie twój przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 no dobra ale nie musicie pały dawać za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ha ha ha! xD Ale wpadka. =P Ja nie oceniam bo nie mam gm7 Pro. =P Tylko podkreślam to: "Zrobiłem taki przykład" Na pewno >.< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 To ja daje pałę nie za to że sobie przywłaszczyłeś tylko za to że by XxMichałxX Jak już sobie przywłaszczasz coś od kogoś to chociaż od kogoś od kogo warto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 fajnie że oceniłeś przykład ;) edit: XxMichałxX ma bana to nie mogl wsadzic a jakbym napisał: przykład od Michała to nikt by nie ściągnął ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi