gorefest Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam. Zainstalowałem patcha w wersji 35. Gdy próbowałem uruchomić grę pokazuje się tło gry i odrazu wyłącza do widnows bez żadnego błędu. Wcześniej miałem patcha v.29. Dlaczego nie działa :( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Podaj dane kompa, bo może to być wina jego lub sterowników karty graficznej etc. Btw. kup oryginał najlepiej. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Albo po prostu pobierz pirata z zaktualizowaną wersją. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 I tak na nonsteamie każdy gra z patchem v23, bo jest najstabilniejszy (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Juz sobie poradzilem,okazalo sie ze trzeba go bylo odpalac ze specjalnego skrotu ktory utworzyl instalator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi