hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Potrzebowałbym tak z 2 grafiki z każdego rodzaju, najlepiej niech będą czarno-białe, wymiary takie jak te niżej. Coś ala to: atak obrona bestia( najlepiej niech przedstawia jakieś zwierze, mi trochę nie wyszło :P ) Jeszcze raz, 3 grafiki * 2 rodzaje to daje 6 grafik łącznie i będę wdzięczny bardzo :), najlepiej zrobić na czerwonym tle i kolor najlepiej taki jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 masz zwykła wersja + wersja alpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A ja bym prosił żeby taki spiner był podzielony na 3 części tak jak ja to zrobiłem bo z Twojego rysunku nie wytnę 3 części, pozatym ( nie żebym krytykował czy coś :P ) dziwny trochę tak jak by z innej perspektywy robiony :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi