Darlix Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Tytuł: Medium Gatunek: Przygodowa. Opis: Jesteśmy gosciem którym chodzimy po mapie i rozwiązujemy zadania zdobywając punkty i poziomy. Nie dodałem jeszcze AI którego aktualnie ulepszam i testuje, pogody (zżera fps-y) i nie uformowałem otoczenia. To co tu wrzucam ma ujawnić co nie co jak to będzie wyglądać. Jak narazie moim największym problemem jest koszmarne fps i próbuje coś z nimi zrobić ;/. Uwaga przy piramidzie bo tam fps spada do 10 lub niżej ;/ Nie czepiajcie sie za bardzo ;) choć troszki przywykłem do waszych okropnych uwag i komentarzy ;< Screen: SCREEN Download: <<<DOWNLOAD>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pochodziłem sobie i nawet fajnie się chodzi XD. I mam pytanie czy będzie animacje tego ludzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jakaś instrukcja? ;s EDIT: Ah tak, to zapowiedź :s A już myślałem, że z kimś pogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 zgadzam się z Dawką, fajnie się chodzi ale i tak najfajniej się skaczę. Grafika jest paskudna ale myślę że to poprawisz. Na razie nie oceniam bo gra jest totalnie nie dokończona. E. Ach to zapowiedź a będzie fabuła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Opis: Jesteśmy gosciem którym chodzimy po mapie i rozwiązujemy zadania zdobywając punkty i poziomy. Nie dodałem jeszcze AI którego aktualnie ulepszam i testuje, pogody (zżera fps-y) i nie uformowałem otoczenia. To co tu wrzucam ma ujawnić co nie co jak to będzie wyglądać. Jak narazie moim największym problemem jest koszmarne fps i próbuje coś z nimi zrobić ;/. Uwaga przy piramidzie bo tam fps spada do 10 lub niżej ;/ Nie czepiajcie sie za bardzo ;) choć troszki przywykłem do waszych okropnych uwag i komentarzy ;< FPS mi nie spadł ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 FPS mi nie spadł ani razu. a jaki komp masz? Bo u mnie to nie spadnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Na serio Ci gry nie spowolniło? Mi to sie tnie jak do piramidy podchodzę... Wiem że jest to totalnie nie dokończone ale nad samym silnikiem siedziałem ok 2 tygodnie(3-4h dziennie). Wiem że to dużo ale miałem sporo problemów z ludkiem i w ogóle....;/ 2 tygodnie po 4-5 h dziennie i może w następne 3 tygodnie sie wyrobie z jakąś nowszą wersją. :) E: W tym temacie będę co tydzień dopisywał co udało mi sie ulepszyć i co dodałem czyli ogólem postęp prac ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi