lion Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Wie ktoś jak zrobi zegarek w GM'ie?? Na oficjalnym forum znalazlem skrypt ale ma on sporo błędów i nie nadaje sie do użytku... potrzebny mi on jest do mego super tajnego projektu, ale o tym cichutko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Bodajże Yaycash (Phariseus) napisał coś takiego na starym GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Ale jaki? Analogowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 9 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Taki jak jest w windowsie w rogu ekranu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja sądzę że trzeba tu pokombinować z uruchamianiem jakiegoś systemowego dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 O boziu... patrzyliście spis nowych funkcji w najnowszej wersji GM? Nie? To wasza strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 9 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Marmot......chyba sie załamie....wiesz ze istnieje coś takiego jak skrypt??:emot11: Oks, poszukam ;-) Moze jakieś namiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Lion, chyba oto tobie chodziło: date_current_datetime() date_current_time() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 @Ranma - a dlaczego najnowszym? Ja robiłem kalendarz/zegarek w wersji 5.0 jak nie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Poprostu GM 5.3 ma rozszerzone funkcje dotyczące czasu i daty w porównaniu z innymi gmami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 9 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 No...chyba o to, ale gdzie to umieścić ??:emot11: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Chyba w draw :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi