ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 mam problem z room'em , jeden room ma 950 na 602 i jest takiej wielkości a drugi też ma tyle a pokazuje się 640 na 420 jak to naprawić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Może view ustawiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Może masz włączony view z ustawioną wielkością 640x420? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 enable the use of vievs mam na tak i visible when room starts też na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To odznacz i będzie dobże; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 dzięki :thumbsup: a można zrobić duży room ale żeby było widać na ekranie tylko 950 x 602 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wpisujesz w w Wiew in room W:950 H:602 w Port on screen to samo Potem w settings wymiary mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a można zrobić że room jest normalny tylko dłuższy i się z graczem przesuwa ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no xD wyobraź sobie ze można xD views ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 kliknij "object following" i wybierz tak obiekt za którym ma podążać ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no i mam a nie działa mi :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Musisz zaznaczyć enable the use of views i visable when the room starts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 dziękuje wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi