Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Mam tu parę utworów z internetu. Są to instrumentalne pieśni patriotyczne z okresów wojny secesyjnej. Tu Poradzicie czy to pasuje. Może macie coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 *.mid zabija klimat w grach takich jak Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To co zrobić prze konwertować?? E. Jak włożyć muzykę do gry by było dobrze i jaki format konwertowałem na mp3 to się cieła gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 napisz do roba westwooda on ci może zrobi fajną muze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dla mnie MID + taka grafa = <3, nie słuchaj stasia ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 jak włączyłem te piosenki to wyszło niewiadomo co. Dla mnie MID + taka grafa = <3, nie słuchaj stasia ;o Coś ci się nie podoba w grafice?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Każdą pochwałę odczytujesz przeciwnie. Życzę powodzenia w życiu :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Żle to zrozumiałem u mnie muzyka .mid odtwarza się bardzo źle nie słychać wyraźnie. Więc zrozumiałem że to nie pochwała. PS. Jakie słowo to przeciwieństwo pochwały?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 nagana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Reinounido to wpakuj a jak chcesz jakieś dobre kawałki w mp3 to poszukaj jesper kyda,niektóre by na pewno pasowały do twojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi