Gość Kuberion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam mam pytanko, jak zrobic direction do gry multiplayer? zeby na 1 kliencie czytalo w ktora strone jest obrocony 2 gracz probowalem ale nie wyszlo. <_< pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wysyłasz kierunek gracza do tego drugiego, ten go odbiera i zapisuje u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wysyłasz kierunek gracza do tego drugiego co mam napisac i gdzie to dac?? reszte juz wiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Kod wysyłający w step lub co jakiś czas, zależy. U drugiego gracza kod odbierający w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi