Morro Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Więc, nie żebym nie miał z kim w to grać ale zawsze chętniej i lepiej się gra ze znajomymi. Mam oryginalną wersję tych gier więc w grę wchodzi i gra przez lan jak i przez sieć. Osoby chętne, które tę grę posiadają proszę o wypowiedź w tym temacie to się może zmówimy na partyjkę albo więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja jestem chętny na coś więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Rozwiń sugestię ^^ EDIT: Dobra bez wygłupów. Masz tą grę i masz ochotę w nią zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja też mam oryginałka dark crusade tylko muszę zainstalować jak coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi