Harv Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam. Jak wiecie zacząłem ostatnio tworzyć stronę. Stworzyłem pewien szablon (układ strony) i chciałbym żebyście go ocenili: piszcie co zmienić, albo może macie jakieś pomysły na oryginalny szablon? http://www.darkbasicpro.yoyo.pl/test Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dobrze, że wiemy co gdzie ma swoje miejsce, to ułatwiło Nam możliwość oceny tegoż szablonu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No tak, zapomniałem, jeszcze dzisiaj poukładam wszystko i dam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tego typu układów nie ocenia się na takim etapie, jaki przedstawiłeś. Dopiero po stworzeniu całego layoutu będzie można powiedzieć czy strona wygląda zjadliwie czy nie i co warto by było poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A nie mówiłem...~? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Do czego pijesz Tymon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Do Harva. Mówiłem mu, że na tym etapie nie ma co oceniać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Lol... Nawet ładny schemat strony :) A tak serio - przywróć okno przeglądarki, i zacznij je skalować poziomo (no, przesuwać prawą krawędź okna w lewo :P). Zobacz, co się stanie na mniejszych rozdzielczościach. A później zrób to samo z GMC/innymi "dobrymi" stronami. Na pewnym etapie pojawi się pasek przewijania poziomego, a strona już bardziej się nie "ściśnie". Powtarzać po Tymonie i Ranmusie chyba nie muszę, nie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 O boże! Genialne! żartowałem, nie ma co oceniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Hmm, ujdzie nawet, ale fakt faktem - to co zauwazyl Dawidss, tak, nalezy poprawic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi