Bassmaster Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Szukam gry, która się zwie bodajże Usatei po japońsku ウサテイ. To jest wideo bazowane na tej grze. http://www.youtube.com/watch?v=_HUCDUakOzo Czy ktoś wie gdzie mogę ją znaleźć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 To nie jest gra Usatei, tylko filmik z postaciami z Touhou, głównie Tei Inabą (stąd nazwa) :3 JUTRO JUTRO DWUNASTKA!1!1oneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A gdzie mogę znaleźć tą grę z Tei Inabą?? :3 Bo z tego co wiem - Touhou robi(ł) gry a IOSYS robi muzykę bazując się na muzyce z gier Touhou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Touhou robi(ł) gry Ahaha, haha, haha. Touhou Project to NAZWA serii gier, nie twórca (ZUN). Do rozpoczęcia zabawy z Touhou polecam ściągnąć np. Perfect Cherry Blossom, a w międzyczasie zapoznać się z filmikami na youtube :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Bassmasterze, przejrzyj sobie tą stronę wpierw zanim wysuniesz jakieś tezy o touhou: http://www.touhou.pl/ :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Oo, strona wróciła. Ostatnio była niedostępna przez dłuugi czas ;o Ja ze swojej strony polecę http://touhou.wikia.com/wiki/Touhou_Wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Patrzcie co te gry robia z mozgami japonczykow. Braiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins... BRAIIIIINS... Anyway, ciekawi mnie tylko o co w ogole chodzi w tych grach? Rozumiem ze trzeba rzucac kartami nozami itp w inne dziewczyny ktore nam stana po drodze omijajac ich fantastyczne zwzorki. Ale dlaczego? co sie stalo? PO CO ONE WALCZA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 trzeba rzucac kartami nozami wtf? W każdej części masz inną fabułę, najczęściej pojawiają się dziwne zdarzenia i grupa głównych bohaterek idzie je zbadać. Ale akurat fabuła w strzelankach jest IMO najmniej ważna. Tym bardziej, jak masz tyle ######stych postaci <3 WŁAŚNIE ŚCIĄGNĄŁEM DWUNASTKĘ!1!oneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Yaay pokonalem cirno na lunatyku :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi