pivot18 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mam taką gierkę w planach i nie wiem jak zrobić żeby jak zniszczę wszystkie Kwadraciki (na przykład) i co zrobić ze jak je zniszczę to NEXT LEVEL?? Z góry THX Nigdy nie nazywaj tematu "Pomoc", "Help me!" itp. Tytuł tematu powinien być "mówiący" czyli taki, który od razu po przeczytaniu informuje o poruszanym w nim problemie. gnysek Ok... poprawiłem i będę zawsze tak robił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=141 - na stronie glownej w dziale przyklady. starczy mi wosku jeszcze na jedna laleczke napewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Dobra... i tak znalazłem w FAQ -.- ale mi się ale nie wiedziałem co w AKCJA zrobić by iść do następnej planszy =) Dobra.... THX copoconaco EDIT: mam problem z poniższym kodem: GML if instance_number(obj_klocek) == 0 { room_next } i nie działa :( Obiekt któy musi zostać zniszczony to obj_klocek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 1.Dajesz to w steep. 2.Kod ma wyglądać tak: GML if (instance_number(obj_klocek)=0) { room_goto_next() } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 O! Bardzo dziękuje :) teraz działa :) czyli się pomyliłem z jedną linijką xD bo miałem w w step THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi