Nightmaer Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Zna ktoś program do wycinania odcinków z filmu?? Tzn.: mam odcinki dbzi chciałem niektóre fragmenty wyciąć i użyć w grze. Bo jak robie screeny to moge potem reszte w paincie obejrzeć :|... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Polecam VirtualDub : Link bezpośredni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja używam Super Screen Recorder jest darmowy i ma wiele funkcji np. możliwość zaznaczenia obszaru nagrywania ,a obsługa podobna jak w rejestratorze dźwięku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Zna ktoś program do wycinania odcinków z filmu?? Ja używam Super Screen Recorder jest darmowy i ma wiele funkcji np. możliwość zaznaczenia obszaru nagrywania Coś Ci się kolego pomyliło :0 A do wycinania i edycji to VirtualDub się właśnie nada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja używam Ulead VideoStudio 11 ma dużo funkcji może tylko do wycinania to zbyt rozbudowany. Ale ogulnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 dzieki chłopaki sprawdze je :) EDIT: VirtualDuba wziołem XD dobry jest THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 magix movie maker,music maker,sony vegas 8 pro,pinaccle studio,adobe after effect,adobe proffesional ulead video studio 11+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightmaer Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dzięki juz mam dzialajacy program :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi