Skovv Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 siema.mam pytanie.wiecie skąd mogę pobrać gotowe sample? tak na marginesie to może ktoś ocenić? KLIK z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 siema.mam pytanie.wiecie skąd mogę pobrać gotowe sample? tak na marginesie to może ktoś ocenić? KLIK z góry thx nie takie złe ale ta gitara jakoś nie pasuje,mieszane mam uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Niby wszystko pasuje do siebie, ale to sie powtarza jak holera. Ciezko zrozumiec cel twojej pracy, czyli muzyka nie ma zadnego celu. Gdy nagle sie tobie przyspiesza ten rytm, podoba mi sie to 2 przejscie, ale nagla cisza psuje klimat. Dodaj jeszcze 3 inne melodyjki, i pomieszaj.Anyway, dosyc dobre dzilo minimalistyczne, brakuje tutaj bawienia sie tepem, i dynamika. Np sprobuj raz poszarpac glowna melodie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ok spróbuje i dodam ;] a co do tych sampli to jak? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No ;] skończyłem KLIK i jak? ;] EDIT:sorki.zapomiałem zedytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Trochę to amatorsko brzmi, ale z czasem będzie lepiej. ;] A do takiej muzyki jaką tworzysz najlepsze są wtyczki vst a nie jakieś sample ;] ( chyba, że ci chodzi o takie jak w ejay-u ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ehh...no robie w fl studio.I chcę mieć nowe dźwięki.co zrobić? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 wtyczki weźmiesz np. z tąd : www.vsti.pl jak chcesz jakieś lepsze to musisz być bogaty, albo wykazać się sprytem. a tutaj tutorial jak je zainstalować : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi