Hobik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 w Create mam code:door_x=10 door_y=0 col=merge_color(c_aqua,c_white,.75) alp=1 tex=bac_policjant I gdy umieszczam ludzika na mapie jest on ale jest dogury nogami i tak właściwie to są 4 ludziki jeden na drugim aż do sufitu :( jak zrobić żeby był jeden ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Usunąć je z rooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 co usunąć z rooma? Chyba mnie niezrozumiałeś (źle sformułowałem posta) tz. Morzna tez powiedzieć że ludzik jest jeden ale widać na nim 4 identyczne tekstury jedna na drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ahaaaa. Było tak odrzau. Dwa ostatnie parametry zmień (na 1) w instrukcji której używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 w jakiej instrukcje gdzie ona jest? (sorry ale nieznam wszystkich waszych określeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Naszych? Poczytaj helpa do GMa bo naprawdę mało umiesz. Dopiero potem pogadamy =] EDIT Phi! Przyda Ci się jesli nie znasz angielskiego: http://www.translate.pl http://www.ling.pl Instrukcje to kolejne linijki kodu które są wykonywane przez GM. Oczywiście jeśli zostaną prawidłowo "podane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ale ja wcale niechce z tobą gadać :/ A helpa nieprzeczytam bo nieradzę sobie najlepiej z angielskim. Nadal czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ale ja wcale niechce z tobą gadać :/ A helpa nieprzeczytam bo nieradzę sobie najlepiej z angielskim. Nadal czekam na odpowiedź <{POST_SNAPBACK}> Z takim nastawieniem to daleko nie zajdziesz. Na Twoim miejscu poduczył bym się troche angielskiego bo w tej dziedzinie jest on potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi