gibon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam,właśnie obraz na monitorze dziwnie zaczął mi falować. Co może być tego przyczyną? Jak to pomoże to moge podać karte graf.monitor itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ale faluje cały czas, czy co jakiś czas? Jak co jakiś czas, to odstaw telefony komórkowe itp. rzeczy od monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Odstawiłem telefon kom. Kiedyś już sie tak działo,ale nie tak gwałtownie i tylko jakąś minute.(może nawet mnie) Teraz już dobre 5 minut. Edit: Już dobre 10 minut,troche przestało,ale co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Fale komorkki (Co zgaduje po wypowiedzi Marmota :P), Jak i zepsuty guzik adjust czy jak mu tam, ten co tak powoduje ze stare monitory rob ataki *Brzdek*. Ja mialem co sz tym ale przestalo po kilku dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jesli masz nowy, płaski , ciekło-krystaliczny monitor to takie coś nie jest możliwe. No chyba ze masz taki jak PoxiPol kiedyś i ja też taki miałem :) klikasz a tu obraz faluje ok 5 sek i wraca do normy :P coś jak odświeżenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja mam 5 letni monitor lcd i nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło. Jednakże w szkole na kompach pojawia się czasami coś takiego, ale przeważnie znika to bo kilku/kilkunastu minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nie wiem, może się mylę: mówimy chyba o CRT, a nie LCD. Było się nie bawić magnesem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja mialem rzadko cos takiego na starym CRT Bylo takie 'brzdęk!' i chwilke falowalo leciutenko, ale to pare sekund doslownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Saus, chyba się rozmagnesywał sam. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Może Gibonowi się przycisk od rozmagnesowywania zaciął i się ciągle rozmagnesowywuje teraz? Gibon, powiedz więcej na temat monitora, bo z takimi szczątkowymi informacjami, to możemy tylko gdybać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jaki monitor, LCD czy CRT? Jakie falowania, w pionie? Za mało danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mi też faluje np jak podłącze pod ten sam przedłużacz mikrofalówke i coś w niej grzeje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi