set18 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Tytuł: Crime Street Gatunek: Akcja Opis: Fabuła w drodze. Oto cechy gry : - tryb 3d top-down - wsiadanie do aut - kradzenie , zabijanie - pełno misji - wielkie miasto - swoboda ( robisz co chcesz ) - AI ludzi i aut itp. Na razie tyle ale będzie więcej . P.S Wiem że nie jestem zdecydowany ale zmieniam temat i projekt żeby nie nabijać postów więc wznawiam projekt pt.Crime Street. projekt NIE AKTUALNY (temat do zamknięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Menu beznadziejne. Grafika: 2/5 Fabuła: 3/5 Nie da się oceniać za bardzo po zapowiedzi, grafika do poprawy, a może wyjdzie coś ciekawego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Menu beznadziejne. ok. menu do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a ja myślę że powinieneś przemyśleć jaki projekt będziesz robić najpierw się pisze scenariusz gry a potem się programuje a na koniec grafika i dźwięk poczytaj artykuł na gamedev "jak zrobić dobrą grę" :ranting2: edit: i znowu przerobiony przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 zmień nazwę plox ... ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 zdecydowałem się robie crime street Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No to po co ten temat ? Lepiej się pierw zastanów. Bo z tego co ja widzę, to crime street ma o niebo lepsze szanse na powodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 już tą gre robisz i robisz daj wersje alpha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 "kradzenie" mmm... nie mogę się doczekać ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 już tą gre robisz i robisz daj wersje alpha ? Nie będzie dema. edit : zacznijcie oceniac a i jeszcze jedno to nie jest przerobiony przykład grę robię od podstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 chodziło mi o tamtą wcześniejszą gre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 aaaa tez nie będzie w ogóle tamten projekt chyba z kompa usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jak przeczytałem nazwę tematu to wiedziałem, że to kolejny klon gta.Mnóstwo pomysłów, których (no przynajmniej większości) i tak nie zrealizujesz.Na pierwszy rzut oka widać te ripy samochodów, serio od nich mi się rzygać chcę.Niestety i tak po jakimś czasie znudzi ci się tworzenie tej gry.Ehh... no dobra życzę powodzenia i tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zwiększ rozmiar tekstur bo tu wygląda że mają 256x256 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 aaaa tez nie będzie w ogóle tamten projekt chyba z kompa usunąłem tak to wygląda u młodych,porobię,porobię,zrobię temat i dużo zamieszania a potem wywalę do kosza hehe a to mi wygląda jak przykład 3d z czegoś tam,nie wiem czemu nie mam zarzucać że to nie jest przykład,jak moje wyglądało o wiele lepiej bo były murki,płoty,drzewa i inne elementy a tutaj jest tylko jeden skopiowany obiekt budynku ze zmienioną grafiką,te same postacie z gta i samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 nowy screen a to mi wygląda jak przykład 3d z czegoś tam, mówiłem że to nie jest przerobiony przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Okropna ta ulica,jeden i ten sam obrazek ulicy co pare/naście metrów,jeszcze ta dziura czy plama na tym asfalcie. Ten Uzik strasznie dziwnie wygląda. Na początku nie dostrzegłem że to czarne bardzo zpixelowane to słup. Te ripy aut są okropne. Grafika: set18 & internet Napisz które na tym screenie grafiki są twoje? Muszę Ci powiedzieć że jak narazie to nie czekam na twoją grę i nawet nie wiem czy wyjdzie w ogóle pełna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Te ripy aut są okropne. jakie ripy ? przecież to nie było wycinane z gta ani innej gry Napisz które na tym screenie grafiki są twoje? -ludność i gość którym chodzisz (to nie jest rip sam go robilem !!) -tabelka w lewym górnym rogu i weś mnie nie wku***aj bo byle czego się czepiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigshark2 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 -ludność i gość którym chodzisz (to nie jest rip sam go robilem !!) -tabelka w lewym górnym rogu Padłem z wrażenia,a tą tabelkę to robiłeś tak całkiem sam? Nie no,trzymaj się,oby Ci się udało dokończyć grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 -ludność i gość którym chodzisz (to nie jest rip sam go robilem !!) -tabelka w lewym górnym rogu przyznam Ci że ładna ta tabelka,daje dobry kontrast do uzika,oby tak dalej,działaj,powodzenia,te paski na hudzie mógłbyś wyrównać tzn ta sama jakby szerokość,ładniej by wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jakie ripy ? przecież to nie było wycinane z gta ani innej gry -ludność i gość którym chodzisz (to nie jest rip sam go robilem !!) -tabelka w lewym górnym rogu i weś mnie nie wku***aj bo byle czego się czepiasz https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15795 http://www.gmclan.org/uploader/4821/gta3sprites5ux.png Tyle ze pomniejszony :P A reszta ludzików ma tylko pozmieniane kolory bluzy. Choć trzeba przyznać, że droga idealnie pasuje do reszty grafiki i nie zmieniaj jej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Przynajmniej byś nie kłamał :))) ehehe :P Masz zrobiłem to samo co Ty w 4 sekundy ;p:)) zdolny jestem nie?:) Byś się przyznał że "zaporzyczone" a nie, od razu że Twoje i jeszcze się czepiasz innych żeby Cię nie wku... :] Masz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 te bloki są skopiowane,bo wszystkie takie same z innymi teksturami,w ogóle zdaje mi się jakoś dziwnie rozciągnięta ta tekstura chyba że mi się monitor popsuł <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 1. czytając opis już mnie odrzuciło. "- kradzenie" ?? co to ?????? :blink: a teraz powiem dowcip roku: to słowo jest jak yetti. NIGDY GO NIE SPOTKAŁEM. za moich czasów w szkole, gdy miałem 13 lat, panowały raczej KRADZIEŻE a nie KRADZENIA, czy jak to tam nazwać. 2. grafika zerżnięta, nie ma co. zrób chociaż jedną swoją, jesli masz juz pisać że współautorem jej jesteś także i Ty. 3. naprawde robisz to w trybie 3d? O_o. czy tylko zwykłe tekstury wklepałeś w "sciany" pod takim i takim kątem? 4. ale nie obrazaj sie tylko fajnie byłoby gdyby wreszcie większy odsetek userów zaczęła bawic sie grafiką. bo cóż jest przyjemniejszego aniżeli patrzeć jak w necie piszą ludzie o nowej fajnej i sympatycznej gierce na długie zimowe jak te wieczory? a jak grafika bedzie stale "zapożyczana" to dojdzie do takiego stanu rzeczy, że będzie 1000000 gier z 1 grafiką. 5. a więc do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Przynajmniej byś nie kłamał smile.gif)) ehehe tongue2.gif Masz zrobiłem to samo co Ty w 4 sekundy ;p:)) zdolny jestem nie?smile.gif Byś się przyznał że "zaporzyczone" a nie, od razu że Twoje i jeszcze się czepiasz innych żeby Cię nie wku... emot11.gif Masz: przecież tamten screen to już nieaktualny (sorry zapomniałem usunąć) przyznam że ludzik nie mój ale go dla testów wrzuciłem żebym wiedział że wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tytuł: Crime Street Gatunek: Akcja Opis: Fabuła w drodze. Oto cechy gry : - tryb 3d top-down - wsiadanie do aut - kradzenie , zabijanie - pełno misji - wielkie miasto - swoboda ( robisz co chcesz ) - AI ludzi i aut itp. Na razie tyle ale będzie więcej . P.S Wiem że nie jestem zdecydowany ale zmieniam temat i projekt żeby nie nabijać postów więc wznawiam projekt pt.Crime Street. projekt NIE AKTUALNY (temat do zamknięcia) nie robisz już tego? co się stało? pomysłów brak? szkoda już zaczynało to wyglądać dostojnie,szczególnie jak zrobiłeś tą ramkę w sumie tak myślałem,że nie skończysz,dlatego napisałem wyżej: tak to wygląda u młodych,porobię,porobię,zrobię temat i dużo zamieszania a potem wywalę do kosza hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi