Piczer Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Od jakiegoś czasu, co nieregularny czas zostaję w dziwny sposób odłączony z internetem; nie działają Gadu-Gadu, czy IRC. Co jest tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Przyczyną jest brak podanych nam informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No co mam jeszcze powiedzieć? Jestem sobie na gg, piszę, do kogoś, a tu pisze nagle, że jestem niezalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Akurat jeżeli biega o gg, to błędy z serwerem gg ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Masz moze router? Siada caly net czy tylko GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zauważyłem, że pada quakenet i GG. Firefox działa jak na razie w porządku. Nie, nie mam routera. Mam Multimedię. EDIT: Chociaż zdarzają się czasem rozłączenia całego internetu (wszystkie lampki na modemie się palą), ale GG pada tak często, że nie można spokojnie pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A tak, zapomniałem, że przerywa też ściąganie plików przez firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi