Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam! Mam problem w mojej grze a konkretnie problem z kolizją bohater-ściana. Oto screen >>TU<< I właśnie nie chcę żeby tak było jak jest na screenie bo to wygląda brzydko. Może ktoś z was zna jakiś kod lub wie jakie jest rozwiązanie. Proszę o odpowiedź bo to jest ważne. Jeśli mi pomożesz zapewne ci miejsce w CREDITSACh gry w dziale: Pomogli w poprawieniu bugów. Dziękuję :) EDIT: Ten drugi napis się trochę rozmazał ale chodzi o to żeby tam był pistolet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nie wiem czy mam rację, ale może spróbuj tak: Gdy dwukrotnie naciśniesz na sprita, pojawia ci się po lewej stronie transparent i load spite itp. a po prawej na dole masz: BOUNDING BOX Dajesz tam manual i zaznaczasz to tak, żeby ten kwadracik ci obejmował człowieczka razem z rączką :) Wiesz o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No ja już tak miałem zrobione :) Czyli podałeś mi to samo co zrobiłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Daj maske :)) maskę podobnej wielkości jak sprit bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi