Deusald (Adamentium) Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Chciałem ustawić w moim profilu sygnaturkę, ale przy dodaniu obrazka występuje błąd: Napotkane błędy: Nie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: http://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: http://www.domain.com/picture.one.gif Proszę o pomoc. Adamentium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie ten dział... To jest dział o pytaniach początkujących do GAME MAKER. Polecam lekturę REGULAMIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tak w zasadzie, to gdzie ty tą sygnaturę wstawiłeś i daj w ogóle do niej link który niby się nie chce wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 To gdzie mam ten temat napisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Valhalla na przykalad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Eeee, co ty żeś kura zrobił :o Trochę nie kumam o co ci chodzi, może spróbuj wstawić w innym rozszerzeniu? U góry jest kura bez litery "w", żeby nie było, że się niby pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dobra problem rozwiązany nie miało być odstępu w nazwie obrazku. Dzięki. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi