g-Enjoy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Platyna napisał, żebyśmy zrobili sobie oddzielny temat. Kto jest chętny na Szczecin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Najpierw napisz gdzie leży Szczecin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 @up: Ja nie wiem gdzie jest warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Najpierw napisz gdzie leży Szczecin. W szkole Cię nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 do szczecina mam blizej niz do wawki ale i tak sie nie zjawie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Powinny być 3 miejsca spotkań od północy do południa Gdynia(lub Gdańsk)-Warszawa-Kraków. To właściwie takie 3 najlepsze i najpopularniejsze miejca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Spotkania powinny być tam, skąd jest najwięcej GMCLANowiczów i tyle. Na przykład ja nie mam sensu organizować w Częstochowie, bo spotkałbym się tylko z Pieterem, który i tak musiałby dojechać parenaście kilometrów ;p . Jak ktoś widzi, że jest trochę osób z jego miasta lub okolic, to niech próbuje sobie zebrać grupę osób i się spotkać. Przynajmniej chociaż na chwilę przestajecie być nolajfami (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No właśnie, może rzeczywiście przydałoby się zrobić mapkę, bo z pamięci głównymi ośrodkami gmclanowiczów są Szczecin, Warszawa, Lublin / Świdnik. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nie wie, ja z Białegostoku jestem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja na Szczecin :P, tylko gdzie 'zzzzz' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Można przecież bez 'zzzzz' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Najlepiej to zrobić gdzieś na śląsku, a jeszcze lepiej: w Jaworznie :P Pochodzi z tamtąd: Ch3mical Egzekutor Kosiaż (blee) MMario i tam ktoś jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ale kosiaż i mmario już chyba na gmc nie wchodzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 No, ale kiedyś wchodzili :) BTW. I tak wszyscy, których wyżej napisałem spotykamy się co niedzielę w kościele, albo jak jedziemy o tej samej godzinie do szkoły autobusem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Do Jaworzna mam niedaleko jak by co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zróbcie mapę, i się zobaczy, kto ma do kogo blisko... Mieszka ktoś koło Barlinka ;( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja Gdynia i mam pomysła na coś :P. Zaraz zobaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi