Skovv Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Proszę o zrobienie mi grafik 4 broni odwróconych w prawo,top down oraz 2 Graczy. BRONIE: M4 Shogun Glock17 AK47 Z góry thx EDIT: i jak można tojeszcze naboje :P Proszę nie pisać nazw tematów WIELKIMI LITERAMI! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a takiego szotguna zrobilem :) @ niepodales rozmiaru ani nic to sam wymyslilem rozmiar ;p a w prawo to chyba umiesz obrócić sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Masz 2 graczy: Precyzuj konkretnie pytania. Dla mnie gracz to osoba siedziąca przed komputerem tudzież konsolą. może chodzi Ci o bohatera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Prosze o grafiki broni obruconych w prawo oraz naboje do nich: shotgun najlepiej 40 na 40 Glock17 najlepiej 40 na 40 AK47 najlepiej 40 na 40 M4 najlepiej 40 na 40 Jak można proszę też grafiki 2 graczy(bohaterów którymi przyjdzie nam grać): 1Gracz czerwony, najlepiej 70 na 70 2Gracz niebieski, najlepiej 70 na 70 Może być? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A masz ;p stoi.bmp stoi2.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ehh...ladne ale ja potrzebóje czegoś naprawde fajnego :] to ma być do ostrej strzelanki na 2 osoby(ostra muza,super grafa i super akcja) :] Wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 masz dziadu xD niewiem co to znaczy obróconych w prawo.. czy top down czy w prawo xd Narysowałem więc tę samą broń i top down i " w prawo" Shotgun 40*40 Glock17 40*40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Chcesz rączki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 shotgun najlepiej 40 na 40 Glock17 najlepiej 40 na 40 AK47 najlepiej 40 na 40 M4 najlepiej 40 na 40 Ooo,Glock rozmiarów Kałasznikova i M4,nieźle. Też zaraz Ci coś skrobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi