Platyna Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mi pasuje, bo ja się tym nie interesuję i nie ze stolicy, lol. To po jaką cholerę nam tu zamęt wprowadzasz? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Platynka mówiłam Ci. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Przykro mi wielce ale się okazało, że jednak nie mogę być na spotkaniu w sobotę :( Proponuje przełożyć o tydzień. Chyba, że się sami jakoś zorganizujecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ja się was boję. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Nie bój się nas :) Nikt ci krzywdy nie zrobi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja to raczej zrozumiałem na takiej zasadzie, że jak Ciebie nie będzie to się zacznie bać reszty. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 O takie myślenie mi się podoba :D No tak, patrząc na zdjęcie Kofela można się go bać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 nie, stwierdziłam fakt, tak przy okazji. Ale ja już to wolę na następny tydzień przełożyć, bo Platynkę też chcę.^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a ode mnie wszyscy oddaleni na mapie. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 nie, stwierdziłam fakt, tak przy okazji. Ale ja już to wolę na następny tydzień przełożyć, bo Platynkę też chcę.^^^ Akurat my to się możemy spotkać wa każdej chwili :D Chociażby jutro, czy nawet dziś xD Przy takiej odległości to raczej problemu nie robi Ale poczułem się kochany przynajmniej że chcesz Platynkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Wiesz, mój kolega (też zresztą absolwent 73 : D) mieszka obok McDonalda, tam na Bogusławskiego i powiedział, że mieszkam daleko od niego, a to 3 przystanki ode mnie są. Do Ciebie mam 4-5, więc nie byłam pewna, jak Ty na to patrzysz. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 4-5? Ja do szkoły codziennie jeżdżę 19 i to przez korki więc 4 przystanki to jest nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja nie powiedziałam, że dla mnie 4 przystanki to dużo, ale ludzie różnie to postrzegają. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Misiek999, jak dobrze pamiętam to mieszkasz w PRZEPIĘKNYM miejscu : D Byłem we Wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Skoro ocenia to ktoś z zewnątrz to może tak jest. ;p Rozumiem, że byłeś przejazdem a nie specjalnie tam ? :P Chyba, że masz tam ciotkę, to jak do niej będziesz jechał to daj znać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Oczywiście nie wiem czy to ty jesteś z Kotliny Kłodzkiej, jeśli nie to się myliłem. Byłem tam, specjalnie nie przejazdem . ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Już kiedyś pytałeś się mnie czy tam mieszkam ;p i odpisałem, że w Głubczycach. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No kurde bo widzisz, ktoś na forum napisał że tam mieszka i mi się ciągle wydaje że to ty, ale po za tym to daleko do Kłodzka nie masz . ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 lol a już się cieszyłem, że ktoś moje głubczyckie zadupie pochwalił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja pierniczę, znowu trzeba przełożyć Chory kurde jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi