lion Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Elo morelo. Mam mały problemik otóż "ściągłem" sobie Heroes of Might & Magic 2, tylko ze gdy próbuje odpalić to mi wyskakuje takie okienko: Wiedu co robić? Coś tam pisze o avascie ale ja avasta wywaliłem z dysku ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Może to coś pomoże: --KLIK-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Już sobie poradziłem z tym błędem, tylko ze teraz gra sie nie odpala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 bo herosy potrzebują płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Stycznia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Lion: Napisz do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi