Saus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam, przybiegam do was z pewną sprawą: Już od jakiegoś czasu planuje zrobic nową gre, ostateczna nazwa jeszcze nie ma, ale ja sobie to nazywam puru4, gdyz gra ma byc wlasnie w takich klimatach i ma wygladac podobnie. Temat zakładam w dziale grafika, bo tego najbardziej potrzebuje, jednak jeśli osoby od czegoś innego tzn: - fabuła - ogólny projekt gry .. będą zainteresowane to też nie pogardzę. Doświadczenie Zawsze w takich tematach ludzie wyrzucaja zeby im coś pokazać, coś co się umie, a dopiero potem zdecyduja, prosze: Puru2 < dokładnie w te klimaty ma być nowa gra Riko < jakiś większy pokaz umiejętności Co w zamian? Oczywiście wasze kochane 'creditsy' + wasze logo (o ile macie :)) do intra* * - jeśli ktoś naprawde na to zasluzy i sie napracuje jestem skłonny nawet zapłacić prawdziwe pieniądze za wkład w grę. Myśle, że moje 'umiejetnosci' o ile można to tak nazwać was przekonały, że jeśli uda mi się złożyc jakiś mały team to gra nie upadnie. No to pozdrawiam, i czekam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ja mogę od czasu do czasu coś skrobnąć :) bardzo lubię rysować do RPG xD ( ofc. dam radę z jakimiś innymi typami typu shooter w kosmosie robale itd... ) kilka moich pracek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mi bardziej chodzi o budynki, otoczenie, wnętrza itp :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dobra, może nie mam talentu, ale: EDIT: to ma być okno :P. Wiem, grafik ze mnie żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja mogę coś przykodzić xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wlasnie, najbardziej potrzebuje grafikow, bo z programowaniem sobie poradze :P + Chodzi mi o taki efekt jak jest w Riko/puru2 czyli jakby izometria ale tylko w pionie obrocony kąt (cos jak grafika w pokemonach na gameboye xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Siedzialem nad tym 1,5h (z przerwami) A efekt slaby wiec chyba sie nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ładne :D ja kocham tworzyć, znaczy studiowałem dziennikarstwo i pisanie mam we krwi ;p napisałem książkę w III tomach, ktore leżą gdzieś na starym twardzielu. moze kiedys do publikacji dam :D przygodowa oczywiscie. wiec jestem typowym 'fabulatorem', tudzież scenarzystą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 wzorując sie na widoku w nowych pokemonach na gam-boya zrobiłem takie drzewko.. wiem że najlepsze to nie jest ale czy rzut taki i styl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mi bardziej chodzi o budynki, otoczenie, wnętrza itp :> Da się zrobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 @Farkraj Tak, cos w te klimaty tylko mniejsze nawet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie dawno kupiłem sobie CorelDraw (było tańsze od fotoszopa) i zaraz coś może zrobię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Odswieze sobie lekko temat [we wlasnej potrzebie] Grafika juz mam, zaczatek i poczatkowe elementy gry tez, zostal mi tylko do znalezienia ktos w stylu 'scenarzysty' tj. wymyslenie glownej fabuly + roznych pobocznych misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja jestem chetny, zawsze mnie interesowalo pisanie fabul :P. Ale jednak zadnego doswiadczenia w tym nie mam wiec jak znajdziesz kogos lepszego to moge sie zajac tymi pobocznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi