GladiusX Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gdy robię gry z kolegą to prawie zawsze projekt ląduje w koszu... Chodzi mi o Game Makera. Kiedyś Miałem taką wersję gdzie były dodatkowe foldery takie Jak Script, Timeline i inne... Teraz Mamy głupią wersję 6.1 Moje pytanie brzmi... Czy ktoś zna tego Game Makera który miał takie dodatkowe foldery... Ułatwiło by nam to robotę w 50% Aha I napewno niechcę wersji 7.0 tylko 6.1 albo 6.0 bo sam już niewiem w którym to było... PS. Szukałem na google i nic, więc proszę mnie nie odsyłać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Game Maker -> File -> Advanced Mode, powinno rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zaraz Zobaczę... :sp_ike: DZIĘKI ZAMYKAM TEMAT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi