Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tytuł: Traktorowy alpha 0.1v Gatunek: platformówka Opis: Jedziemy traktorkiem, musimy zebrać jak najwięcej bonusów (kluczy płaskich), omijać bomby, mury i chłopczyków na deskorolce. Zbieraj, i jedź do końca, omijaj przeciwników, bo są punkty karne. (5 zdań o tym projekcie się nie da). Download: https://gmclan.org/up1107_4_traktorowy.html Rozmiar pliku: 2,07Mb Autorzy: Programowanie: Ra3l Fabuła: Ra3l Grafika: Ra3l Muzyka: brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Wyłączyłem po niecałej minucie. Traktor się zacina ciągle na przeszkodach przez co się prawie grać nie da. Popracuj nad tym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Mój wynik to ok: - 13.000 pkt xD heh. Gra ogolnie banalna, ale napewno jeśli troche poprawisz to bedzie fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 13.000 punktów? To raczej nie możliwe... może metrów ?;] To jest dopiero wersja alpha i na pewno będzie poprawiona. Tylko właśnie dałem ją tutaj żeby wiedzieć co dodać? Co ująć ? co zmienić ?:) A to że banalna wiem, takie założenie było tego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak jak mowil kolega... Traktor się zacina ciągle na przeszkodach Poszperaj na forum albo w przykladach, moze cos z tym zrobisz... :) PS: nie 13.000 ale - 13.000 Moglbys dodac jakies bonusy np super skok czy szybkosc... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Aaaa ;] to jest możliwe... Oczywiście wezmę pod uwagę Twoje propozycje. Edit: jeżeli nikt nie dojechał do końca, proszę aby się postarano tam dotrzeć aczkolwiek czeka tam dla gmclanowiczów niespodzianka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ech żeś się rzucił :P Myślałem że tam będzie coś w stylu "Napisz pod jakiś adres a dostaniesz 50zł" a tu tylko napis "GMClan" z murka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Hhee :] taki mały bonusik, a jak chcesz kieszonkowe, zapraszam do mojej sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 LOL WUUUT!? 18 lat i takie gry robić? .__. wstydź się,nawet nie ściągam bo mnie nie zachęciło nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ej co to za różnica czy ma 18 lat, czy 8 czy też 30. Zawsze się zaczyna od słabszych gier zaczynając naukę :P Mój brat na 18 a choćby nie wiem jak się starał to by nawet czegoś takie nie zrobił bo to łom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 no tak,ale chodzi o to że 18 latek chyba potrafi wytężyć na tyle mózg i pomyśleć że takich gierek się nie wstawia bo zły start (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Nikas nie musisz mnie obrażać. Ale skoro masz taką potrzebę wal... Robię gry na jakie mam ochotę i to nie Ty będziesz o tym decydował. W takim razie powiedz mi jaką grę bym musiał zrobić? Quake V ? czy GTA 5 ?:) heh Argumenty argumenty, bo wiek nie jest żadnym argumentem. Bo co bo dziecinna gra ta?;] heh To pewnie gry edu, albo po prostu dla dzieci robią same dzieci ?:] weź się człowieku trochę zastanów. A po 3 po co się tu wypowiadasz jak nie ściągnąłeś gry? Raport leci. Edit. Nie zaczynam nauki, ale chyba nie muszę nonstoper robić jakiś wymagających projektu, robię gry dla relaksu, i do relaksu (czytaj przy takim czymś ja się relaksuję robiąc grę, i chyba inni grający też się relaksują w grze do której nie trzeba mieć wielkich umiejętności czy zręczności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi