megaman Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 czemu jak chce wypakować gry jawa dekompiluje mi je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Bo są w rozszerzeniu jar Po prostu wrzuć od razu na komórkę a nie rozpakowuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ale one są w rozszeżeniu rar a w środku dopiero jar ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ale one są w rozszeżeniu rar a w środku dopiero jar ????? Sprawdź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 nie, jar to rozszerzenie otwierane w winrarze wiec Ci rozpakuje zawartość. Jeżeli jednak masz rozszerzenie .rar, to zmień na .jar, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 nie, jar to rozszerzenie otwierane w winrarze Jakim cudem jar jest otwierany w WinRARze? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 nie rozumiecie wcześniej jak wypakowałem te gry to wypakowywało mi tylko plik jar. A teraz mi to dekompiluje. A format to rar. i na bank to trza wypakować bo już to kiedyś wypakowywałem i mi wypakowywało tylko plik jar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jest to skompresowany plik. Tak samo ja 7 zip, Nawe tnie wiesz ile czego on otwiera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 sciągłem nawet sterowniki najnowsze do javy edit; ale nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jakim cudem jar jest otwierany w WinRARze? :mellow: Bo .jar to najzwyczajniejszy plik .zip z innym rozszerzeniem. Ale nie odpalisz gry java, jak rozpakujesz plik .jar (: Co do tematu - gier Java przeznaczonych dla telefonu nie odpalisz ot tak sobie na komputerze. Potrzebujesz emulatora, takiego jak na przykład: http://mpowerplayer.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 sciągłem nawet sterowniki najnowsze do javy edit; ale nadal nie działa ale chcesz uruchomic na kompie czy w komorce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 weim marmot juz dziala emulator mialem o nazwie sjboy emulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 nie, jar to rozszerzenie otwierane w winrarze wiec Ci rozpakuje zawartość. Jeżeli jednak masz rozszerzenie .rar, to zmień na .jar, i tyle. EPIC FAIL. RAR != ZIP ZIP = JAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi