Dragon Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Znalazłem fajną stronę z Tutorial'ami do Game Maker'a: http://tgcenter.pl/news.php (Aby oglądać kursy trzeba się zarejestrować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Aby oglądać kursy trzeba się zarejestrowaćWłaśnie, a to nie jest fajne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Przecież to ta zabugowana strona Markuza z gmclanu. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Przecież to ta zabugowana strona Markuza z gmclanu. :rolleyes: Nie mów :o nie wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Czy każda strona pokazywana na GMCLAN musi być oparta o PHP-Fusion o_o ? A takie ograniczanie dostępu do zawartości strony (tutoriale możesz oglądać dopiero po rejestracji) tylko wpływa na minus stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Kurcze no, szkoda. Nie mam jak tego ocenić. Wszystko wymaga rejestracji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Rejestracji dla oglądania zasobów mówię NIE... :) nie będę się rejestrował żeby zobaczyć coś co może mi się nie podobać, albo nie przydać. Jeżeli chciałbym zostać na stronie/forum dłużej bo coś przyciągnęło moją uwagę, to oczywiście mogę się rejestrować, ale w ciemno?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi