Flaque Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Gdy próbuję grać z kumplem przez hamachi opcją TCP/IP, np. w Stronghold Crusader, to on nie widzi mojego serwera, a gdy on zakłada, to ja widzę jego serwer, jednak przy próbie połączenia się wyłącza się gra. Z innymi jest git, tylko z nim są problemy lol. Mamy te same wersje hamachi i gry. Co robić? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Przestać grać w Stronghold Crusader, ewentualnie sprawdzić ustawienia firewalla. Rodzaj używanego firewalla i systemu operacyjnego pl0x i to obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Firewalla obydwoje wyłączyliśmy, ja mam Windows XP professional, a on Win XP Home Edition. Dzieje się tak nie tylko przy strongholdzie, ale we wszystkich grach w które próbujemy grać przez hamachi (inaczej nie da rady, bo obydwoje mamy routery). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jakie wersje hamachi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 1.0.1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaaplikujcie 1.0.3.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi