megaman Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 otóżmam takie zadanie 51. wyłącz wspólny czynnik przed nawias a) 5a+10b-15c= mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to obliczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 nie wiem czy to zart: 5(a+2b-3c) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 5(a+2b-3c) po prostu szukasz największego wspólnego dzielnika (dzięki Wock za poprawienie ;*) danych liczb i voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Chyba największego wspólnego dzielnika? Ale w sumie co ja tam wiem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 otóżmam Teraz nagle wszyscy wykorzystują GMClan do zadań domowych ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi