Simon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 jak zapauzować muzykę a następnie ją zrosumować(nie wiem czy dobrze napisałem jeśli źle to poprawcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 jak zapauzować muzykę a następnie ją zrosumować Chyba zapauzować, a potem ponownie odtworzyć od momentu zapauzowania, lub resume po angielsku :P . Jeżeli korzystasz z wbudowanego systemu obsługi dźwięków w GM, to się nie da. Jak korzystasz z DLLa o nazwie SXMS to się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 mam go już tylko jak zrobić pauze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak masz SXMS3, to pauzę robisz tak: sxwamp_setPaused(1); Oczywiście, plik musi też być otwierany wtedy przez SXMS, ale o nim jest inny temat, więc tam odsyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi